2019-12-03 16.48

Pristagare och stipendiater uppmärksammades på kommunfullmäktige

Under kommunfullmäktiges möte 3 december delades priser och stipendier ut.

Kulturskolan spelade på årets sista kommunfullmäktigemöte.

My Nordberg tog emot idrottsstipendiet av samhällsbyggnadsutskottets ordförande Lars-Olof Mattsson (M).

Josefine Persson tog emot demokratipriset av utbildningsutskottets ordförande Johan Fredholm (M).

Gustav Salomonsson tog emot idrottspriset av samhällsbyggnadsutskottets ordförande Lars-Olof Mattsson (M).

Kikki Råstock och Anneli Fundin tog emot kvalitetspriset för äldreomsorgen i västra Härjedalen av vice kommunalråd LG Nordlander

Madelene Hedh, Härjedalens optik, tog emot tillgänglighetspriset av kommunstyrelsens vice ordförande LG Nordlander (S).

Kerstin Busk, Gunilla Hedin och Therese Jonsson från Mosippans teaterförening i Lillhärdal tog emot kulturpriset av kommunalråd Anders Häggkvist (C).

Sidan uppdaterad 2019-12-03 16.48