2019-11-15 16.11

Ledarskapsutbildning för alla chefer

Kommunens genomför en ledarskapsutbildning för alla chefer i kommunen och i de kommunala bolagen Härjegårdar och Vatten och miljöresurs.

- Vi satsar på cheferna och att utveckla deras ledarskap. Ledarskapet har stor betydelse för verksamhetens utveckling och kvalitet - och för trivseln på jobbet. Vi lever i en värld där förändring är ett konstant tillstånd. För att vara en god ledare och utveckla arbetet behöver våra chefer vara väl rustade. All forskning och erfarenhet visar ledarskapets betydelse för en effektiv verksamhet, säger Gunnel Gyllander.

Utbildningen pågår under 8 månader med sju utbildningsdagar för varje deltagare. Utbildningen kostar 750 000 kronor fördelat på två år för de 60 chefer som går utbildningen.

Utbildningen bygger på Försvarsmaktens koncept utvecklande ledarskap, UL. Den har upphandlats och genomförs av Rezon.

Kommunchef Gunnel Gyllander.

Sidan uppdaterad 2019-11-15 16.11