2019-10-23 17.19

Guldstjärnor till personalen på Fjällsol och Hede kött och chark

På fredagens företagargala i Sveg delades utmärkelsen guldstjärnan ut till årets serviceföretag och årets serviceperson.

Utmärkelserna ges till den person och det företag som på särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande. 1 700 personer har röstat via kommunens webbplats. Vinnarna i varje kommun går vidare till länsfinalen i januari 2020 i Östersund.

Årets servicepersoner
Första plats: Personalen på Fjällsol, Funäsdalen

Med små resurser skapar personalen på Fjällsol stora värden för de boende. Sommarens värme har svalkats med fotbad i små utomhuspooler och under året har det arrangerats roliga temamiddagar. Personalen har en arbetsglädje som sprider positiva vibbar.

Roger Wagenius och Anneli Fundin jobbar på Fjällsol.

Årets serviceföretag
Första plats: Hede kött och chark AB

Niklas och Jesper, två grabbar med stort driv som vill verka och bo i Härjedalen. Satsar på lokala och ekologiska råvaror med egen korvtillverkning, rökt bacon och revbensspjäll. Ett företag under utveckling som gärna samarbetar med andra.

Jesper Eriksson och Niklas Persson, Hede kött och chark

Delad andra plats servicepersoner

Hasse Forsman, Lillhärdals camping
Hasse ser inga problem, bara möjligheter. En engagerad och innovativ drivkraft och entreprenör som tänker utanför boxen och vågar satsa offensivt i en bygd långt från turismen i västra Härjedalen.

Hasse Wall Thunells taxi
Mannen på Thunells taxi i Funäsdalen som ger service med fingertoppskänsla, hjärtat på rätt ställe och alltid oklanderligt klädd. Han är toppen!

Hanna Åslund Myhr Dollarstore, Sveg
Hanna är en klippa som ser till att alla andra har det bra, både personal och kunder. Hon utstrålar positiv energi som smittar av sig.

Kajsa Thunell, Annicas klipperia Vemdalen och Korpen Hede
Kajsa är en glad, hjälpsam och underbar person på alla sätt. Oavsett om det är som träningsledare på Korpen, för Hedes A-lag, Klipperian eller ute på byn, är hon alltid glad, ödmjuk och hjälper till. Hon är en inspirationskälla med enormt driv för oss i bygden.

Delad andra plats serviceföretag

Hede blomsterhandel
Maren och Kerstin har lyckats att få till en fantastisk blomsterbutik i Hede med stort utbud och hög servicegrad. Du får alltid hjälp med det du behöver utan väntetid och möts av ett glatt hej och ett leende var gång.

Skalets inredning och kläder, Vemdalen
Butiken är en tillgång för Vemdalsskalet med bra och serviceinriktad personal. De hjälper till med alla önskemål hos både ortsbor och besökare både via fysisk butik och webbshop.

Ypro, Ytterhogdals produkter AB
Jimmy Eriksson med familj ser möjligheter med fastighetsutveckling, bensinmack och värme- och energilösningar i Ytterhogdal. De har ett stort engagemang för bygden och verkar för att skapa ytterligare nya företag och arbetstillfällen.

Café loftet, Funäsdalen
År efter år med generösa öppettider jobbar Café loftet tryggt och långsiktigt med fantastisk service. Signum som gott kaffe och god mat lockar turister och bybor, nu också med en strävan mot lokala råvaror och ekologiska alternativ.

Sidan uppdaterad 2019-10-23 17.19