2017-04-04 10.00

Hanteringen av bussolyckan avslutad

Under måndagskvällen fullbordades det sista åtagandet som Härjedalens kommun hade gällande söndagens bussolycka. Härjedalens hantering av händelsen är därför avslutad och det sista praktiska momentet för kommunen är att viss personal sköter egen hemtransport tillbaka till Härjedalen.

Foto: Mikael Andersson

Den senaste webbuppdateringen av händelsen bifogas nedan:

Uppdaterad måndag 18:40
Härjedalens kommuns åtaganden kring söndagens bussolycka på väg E45 har fått en lösning under dagen och är antingen redan avklarade eller blir det inom kort. Härjedalens kommun lämnar därför det strukturella arbetet kring händelsen.

Härjedalens kommun är tacksamma för den omtanke och erbjudande om stöd som har inkommit från kommuner, frivilligorganisationer och personliga nätverk. Det har hjälpt oss att hålla ångan uppe och erbjuda ett så gott omhändertagande som möjligt.

Till drabbade och anhöriga hoppas vi att fortsättningen ska lösa sig på ett så bra sätt som möjligt.

Eventuella mediafrågor om händelsens fortsättning hänvisas till Marks kommun (0320-21 70 46)

Se hela händelseuppdateringen om olyckan

Sidan uppdaterad 2017-04-04 10.00
av Henry Jonasson