2016-09-02 12.55

Utveckla Samordningsförbundet i Jämtlands län?

Samordningsförbundet i Jämtlands län bildades 2011 och är ett av Sveriges 83 samordningsförbund där länets kommuner, Region Jämtland Härjedalen, Försäkringskassa och Arbetsförmedling verkar för att utveckla samordning och arbetsmodeller av rehabiliteringsinsatser. I en mycket platt organisation, bestående av två tjänstemän, delas ansvaret för verksamheten tillsammans med förbundets styrelse.

Förbundet arbetar med arbetsmarknadsrehabilitering enligt Finsamlagen och vår målgrupp är människor i åldrarna 16 och 64 år med behov av samordnade rehabiliteringsinsatser. Vi utvecklar samverkan, metoder och arbetssätt som påverkar våra medlemmars strukturer för målgruppens närmande till arbetsmarknaden.

Sedan förbundets bildande har vi genomfört ett stort antal insatser varav huvuddelen lever vidare i ordinarie verksamhet. Vårt förbund utvecklas fortlöpande och nu söker vi:

Förbundschef

Arbetsbeskrivning
Som förbundschef har du det övergripande ansvaret för förbundets verksamhet. Du kommer tillsammans med biträdande förbundschef att styra och planera verksamheten. Du kommer vara delaktig i förbundets insatser och utvecklingsarbete. I tjänsten ingår bl a styrelsearbete, projektarbete, arbete med ekonomiska frågor som budgetering och styrning.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleexamen eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av ledarskap. Du är utvecklingsintresserad, drivande, noggrann och prestigelös samt förtrogen med att arbeta i team. Du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation samt erfarenhet från projektarbete. Du är en god kommunikatör och har god analytisk förmåga.

Meriterande om du har erfarenhet av arbete i någon av våra samarbetspartners verksamheter och även i privat verksamhet.

Tjänsten
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde 2017-02-01.

Kontaktpersoner:
Förbundschef Åke Rönnberg, 073-500 20 24
Bitr. förbundschef Gunilla Kaev 070-385 02 12
Ordförande Jonny Springe 072-502 63 15

Ansökan skickas till:
Samordningsförbundet i Jämtlands län, Rådhusgatan 72, 831 34 Östersund eller ake.ronnberg@samjamt.se

Sista ansökningsdag: 2016-09-18.

Sidan uppdaterad 2016-09-02 12.55