2015-07-27 11.33

Kommun utvecklar unikt samarbete

Härjedalens kommun och Region Jämtland Härjedalen utvecklar nu ett unikt samarbete som är ett exempel på flexibiliteten som behövs i glesbygd. Både Härjedalens kommun och Region Jämtland Härjedalen ser behov av en samordnande länk mellan olika aktörer då någon lider av kognitiv svikt.

Denna länk ska kunna koordinera insatser mellan primärvården i Sveg och den kommunala hemvården med den enskilde i fokus. I teamutredningar innebär det bl.a. att återkoppla till individ och anhöriga samt inblandade yrkeskategorier under tiden då utredning pågår. Då utredningen är klar kommer funktionen finnas som fortsatt stöd.

Sjuksköterska

Samarbetet går ut på att kommunen ska rekrytera en sjuksköterska som ska vara en samordnande länk mellan primärvården och hemvården och således jobba både för kommunen och Regionen.

Se mera under lediga jobb

Sidan uppdaterad 2015-07-27 11.33
av Henry Jonasson