2015-10-15 08.06

Anhörigdag på Blåvingen

Tidigare i höst anordnade personalen på Blåvingen en anhörigdag, något som är återkommande varje år. De visade sig bli en mycket lyckad dag med stor uppslutning av anhöriga. Vädrets makter var med och bjöd på strålande sol.

Anhörigdag

Ukulelegänget ställde upp ideellt och bjöd på härlig underhållning och allsång vilket de boende uppskattade mycket. Några ur personalen bjöd även på en överraskning när de plötsligt kom in utklädda till pensionärer och sjöng Hur ska den bli med min äldreomsorg kompad av Ukulelegänget. Det upptåget var också uppskattat.

Anhörigdag med sång

Personalen och några av de boende hade en tid innan anhörigdagen bakat till kaffebuffén och efter underhållningen var det dags att smaka på alla goda bakverk. Det blev en given succé. Därefter höll Stina-Clara Hjulström från demensförbundet en föreläsning för de anhöriga. Med sin stora kunskap inom området är hon en mycket populär föreläsare.

Föreläsning

Dagen avslutades med kolbullestekning över öppen eld på Blåvingens fina uteplats. Det blev en lyckad dag där alla var nöjda.

Sidinformation

Sidan uppdaterad 2015-10-15 08.06
av System Webbmaster