Säkerhetsföreskrifter för Svegsbadet

Allt bad sker på egen risk

Barn måste ha vuxen med sig
Barn till och med årskurs 3 måste ha vuxen ombytt till badkläder i sällskap (från 18 år och simkunnig ) på badhuset. Barn som klarat simtestet, gått ut tredje klass och uppåt är välkomna utan vuxet sällskap.Föräldrar/vuxna ansvarar för sina barn, och för sig själva.                                                                     Kontakta alltid personalen vid tillbud.

Skärmförbud Simhallen och är en skärmfri zon. Varken datorer eller mobiltelefoner eller kamera får förekomma inne i hallen. Detta beror på att vi vill öka säkerheten för de som badar och värna om våra gästers integritet.            Är det något som är oklart kring detta, får ni gärna kontakta personalen.

Övrigt                                                                                                         Alkohol är inte tillåtet på badet. Berusade personer nekas inträde, och kan avvisas ut från badhuset.

Hjärtstartare finns i cafeét

Vid köp av vissa kort kan ID begäras

Stängningstider
Caféet stänger 30 minuter innan uppstigning. Receptionen stänger vid uppstigning.                                                                                             Badhuset låses 30 min efter uppstigning.

Personer som inte följer dessa regler, riskerar att avhysas från badet

Mvh
Svegsbadets personal

Sidinformation

Sidan uppdaterad 2020-05-04 09.44
av Badet Sveg