Härjedalens kommun - startsida

Magazinet Härjedalen

Bild från Gambia

Magazinet Härjedalen är en gratistidning med genomarbetade reportage och proffsiga bilder. som möter stor uppskattning och når de flesta hushåll i landskapet. Tidningarna innehåller intressant läsning om aktuella företeelser och spännande härjedalingar, läckra foton och frestande annonser.

Tidningarnas uppgift är att spegla och presentera de olika turistområdena i vårt storslagna Härjedalen, från Fjällnäs till Fåssjödal och från Ljungdalen till Lövnäsvallen. Mångfalden av annonser leder till upplevelser och service Härjedalen erbjuder.

Här finns Magazinet Härjedalen
I Härjedalen: Butiker, mackar, hotell, restauranger, campingplatser, turistbyråer, som även skickar tidningen till den som önskar. Tidningen finns även på Svegsflyget.

Utanför Härjedalen: Turistbyråerna i angränsande kommuner och landskap, på Inlandsbanan och på välbesökta Tönnebro Värdshus vid E4:an.

Tidningen delas ut vid tävlingar och andra publika evenemang i Härjedalen och följer ofta med våra ledare och aktiva tävlande som vill marknadsföra Härjedalen på annan ort.

Magazinet Härjedalen kommer ut i maj och december
Tel/fax 0680-132 00

info@ymanolsson.se

Sidinformation

Sidan uppdaterad 2018-07-12 14.28
av Åsa Evertsdotter