2018-11-28 09.51

Väntsalen i Funäsdalen öppnar igen – all förstörelse polisanmäls

Onsdag 28 november öppnar väntsalen i Funäsdalen igen efter att ha varit stängd några veckor på grund av skadegörelse och nedskräpning.

För att sätta stopp för skadegörelse och nedskräpning i väntsalen, och även i p-garaget, polisanmäls all skadegörelse.

- Kommunen, Härjegårdar och Polisen arbetar tillsammans och vi är överens om att det är viktigt att få bukt med problemet så att väntsalen kan vara öppen även i framtiden, säger kommunens säkerhetssamordnare Magnus Jönsson.

Väntsalen har även fortsättningsvis generösa öppettider.

- Det kan vi fortsätta med om inget blir förstört, säger Magnus Jönsson.

Härjegårdar, som förvaltar väntsalen och p-garaget, vädjar om allmänhetens uppmärksamhet när det gäller ordningen i och runt husen.

- Alla kan hjälpa till genom att titta till väntsalen och parkeringshuset i samband med en kvällspromenad eller när man åker förbi, säger Hans Heuser vd för Härjegårdar.

Öppettider väntsalen Funäsdalen

Måndag-fredag och söndag 5.30-22.00