2017-04-26 13.52

Victor Ericsson lämnar kommunen

Härjedalens kommunalråd Victor Ericsson (M) lämnade under onsdagen in begäran om entledigande från samtliga förtroendeuppdrag i Härjedalens kommun.

Anledningen är att Ericsson fått anställning på Moderaternas riksorganisation med placering på högkvarteret i Stockholm. Han kommer bland annat jobba med att utveckla den moderata politiken och hur partiet kan nå ut med budskapen på olika sätt runt om i landet.

Fram tills nästa kommunfullmäktige kommer överlämning av aktuella frågor som Ericsson ansvarat för att ske. Frågan om entledigande hanteras formellt av kommunfullmäktige i juni.

-Det har varit en otrolig ära att ha varit förtroendevald i Härjedalens kommun. Först i opposition och nu i ledande ställning. Det är det hittills roligaste och mest spännande jag gjort i mitt liv. Nu väntar dock ett annat kapitel, allt har sin tid sägs det, säger det avgående kommunalrådet Victor Ericsson.

Victor Ericsson (M) lämnar kommunpolitiken i Härjedalen

Sidan uppdaterad 2017-04-26 13.52