2018-05-25 13.35

Skolkören hyllar skolan

Skolkören har släppt en egen låt som heter Oumbärlig och musikvideo som syftar till att hylla skolan i Jämtland Härjedalen och alla som finns där. Tillsammans med Skolkören höjer vi våra röster om en bra skola.

Skolkören är en kampanj som syftar till att lyfta skolan och läraryrket. Genom att på olika sätt rikta ljuset mot allt det positiva som finns inom skolan vill vi bygga stolthet bland medarbetare som redan i dag gör ett bra jobb inom förskola och skola. Kampanjnamnet ”Skolkören” anspelar på att vi är många som tillsammans höjer våra röster och hyllar skolan.

Skolkören är en gemensam satsning under två år som alla länets kommuner, Jämtlands Gymnasium och Region Jämtland Härjedalen står bakom.

Hemsidan, skolkoren.nu kommer kontinuerligt fyllas med artiklar, filmklipp och bilder som berättar om hur det är att jobba som lärare i Jämtland Härjedalen. Där lyfts goda exempel på engagerade lärare, spännande arbetssätt, stora nyheter och vardagliga berättelser. Tipsa oss gärna om vad som händer i er kommun!

Läs mer på Skolkörens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Se musikvideon på Youtubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2018-05-25 13.35
av Anna Elfqvist