2017-10-30 08.37

Nominera till tillgänglighetspriset

Välkommen att nominera till Härjedalens råd för pensionärer och funktionsnedsattas tillgänglighetspris 2017! Prisets syfte är att öka drivkraften för att Härjedalens kommun ska bli en mer tillgänglig kommun.

Priset, som består av äran och ett diplom, ska delas ut årligen och ges till ett företag eller en organisation som genom kreativitet, kunskap och god service gjort sin verksamhet mer tillgänglig.

Nomineringar med motivering ska vara inlämnade till kommunkansliet med adress Härjedalens kommun, Kommunkansliet, 842 80 Sveg eller kommun@herjedalen.se senast den 15 november 2017. Märk brevet/e-posten ”Tillgänglighetspris”.

Fakta om HRPF
Härjedalens råd för pensionärer och funktionsnedsatta, HRPF, är ett organ för samråd och ömsesidig information mellan kommunens styrelse, nämnder samt representanter för pensionärernas och de funktionsnedsattas organisationer.

Se meralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2017-10-30 08.37
av Henry Jonasson