2017-05-15 08.21

Fisketåget - TrainTrip fishing

I sommar börjar TV inspelningar av Fisketåget-TrainTrip fishing. TV serien omfattar fyra 30 minuters program som kommer att sändas vintern 2018 i TV 4:s upplevelsekanaler i åtta avsnitt. Fisketåget är ett samverkans initiativ mellan åtta kommuner och Inlandsbanan.

Produktionen görs av Johan Broman Tackle & Event och inspelningarna börjar i Jokkmokk 17 juli och avslutas i Sveg 3 augusti. Johan är en TV fiskeprofil mest känd från Fiskedestination och Fiskedrag.
De kommuner som är med på resan är Jokkmokk, Arjeplog, Storuman, Sorsele, Vilhelmina, Dorotea, Berg och Härjedalens kommuner. Samtliga berörda och närliggande kommuner utefter Inlandsbanan har fått erbjudande att vara med på tåget.

Den röda tråden i programmet är "ett enkelt, naturligt och bekvämt fiske för alla". Det vill säga att alla kan fiska och uppleva naturen oavsett kunskap, ålder eller en stor plånbok.

- Det finns ett otroligt stort intresse för fiske och det är något som kan förena alla kommuner utefter Inlandsbanan och mycket talar för att det här kommer att bli riktigt bra, säger Eva Palmgren TF chef för Inlandsbanans persontrafik.

Artikel FisketågetPDF (pdf, 596.9 kB)

Sidan uppdaterad 2017-05-15 08.21
av Ingela Kälvedal