2016-09-30 13.09

Ny felanmälan för kommunen

Ibland kanske du ser fel eller faror före oss. Därför har vi nu skapat tre enkla sätt för dig att felanmäla saker som du tycker bör åtgärdas i vår kommun.

Du kan enkelt göra en felanmälan av t.ex. hål i gatan, nedfallna träd, trasig gatubelysning, fulla papperskorgar och mycket annat. Du kan även bifoga ett foto på det du vill felanmäla som komplement till din anmälan.

1. Via appen: ”Felanmälan Härjedalens kommun” Denna app är ett verktyg som gör det möjligt för dig att påverka vår kommun genom att du snabbt och enkelt kan rapportera in fel och saker som behöver åtgärdas i vår offentliga miljö.
    Appen finns nu att ladda ner i app-butikerna, Apples Appstore, Google Play och Windows Store mm. Sök efter appen ”Felanmälan Härjedalens kommun".
  2. Via telefon: 0680/163 00, telefontid 09.00 – 12.00.
  3. Via formulär.

Se felanmälan