2015-04-01 08.03

Ansök om feriearbete

Nu är det möjligt att ansöka om feriearbete genom Härjedalens kommun. I år kommer feriearbeten att erbjudas till dig som någon gång under 2015 fyller, eller har fyllt, 17 eller 18 år och som inte har något annat sommarjobb. Feriejobb är en bra möjlighet för dig att under sommaren pröva på ett yrkesområde som du tycker verkar vara intressant. Feriejobb kommer att erbjudas i tre perioder under sommaren – den första perioden börjar den 15/6.

I år kommer vi att matcha ansökningar till arbetsplatser, vilket betyder att det inte spelar någon roll när du skickar in ansökan, så länge du gör det någon gång mellan 1/4 – 30/4. Ta god tid på dig att skriva en bra ansökan.

På kommunens ”feriejobb-sida”länk till annan webbplats finns viktig information om feriejobb samt kontaktuppgifter till feriejobbsgruppen. Läs igenom all information innan du skickar in en ansökan. Ansökningsformuläret hittar du också på hemsidan. (klicka på ”Ungdom”, ”Ansökan”)

Feriejobbsgruppen, Arbetsmarknadsenheten
0680 – 176 61