2018-10-09 14.53

Vinnare årets serviceföretag i Härjedalen

Under fredagskvällen delades priserna årets serviceperson och årets serviceföretag ut under Företagargalan i Funäsdalen.

- I år har 2 068 personer röstat. Det är nästan dubbelt så många som i fjol. Det är vi välidgt glada för, säger Malin Fjellgren, landsbygdsutvecklare, Härjedalens kommun.

Årets serviceföretag är Särvsjö fjällmejeri
Erika Enckel äger årets serviceföretag. Hon har med sin punkiga energi och förtagande startat Särvsjö fjällmejeri där hon tillverkar de mest goda ostar man kan tänka sig. Kombinationen gediget hantverk möter nya friska tag.

Vemdalen Experience, JPS åkeri Funäsdalens åkeri, Vuaja och Mekonomen Svegs bil och plåt delar på andra plata i kategorin årets serviceföretag.

Årets serviceperson är Andrea Skott Dahlgren
Andrea Skott Dahlgren, Nya Jonssons konditori i Funäsdalen, erbjuder med sin enorma kunskap och skicklighet bakverk, tårtor samt bröd utöver det vanliga. Allt bakar hon från grunden med ekologiska råvaror. Fantastisk, underbar, ung och driven företagare.

Ingrid Wiklund Work for You, Christopher Kristoffersson Skalstoppen, Sofia Hedin Sportladan i Tännäs och Roger Ohlsson Räddningstjänsten delar på andra plats i kategorin årets serviceperson.

Läs motiveringarna till alla nomineringar till årets serviceföretag och årets serviceperson.

Erika Enckel, ägare av årets serviceföretag

Sidan uppdaterad 2018-10-09 14.53
av Anna Elfqvist