Företagargalan 2018

 

Fredag 5 oktober i Funäsdalen

Välkomna till årets företagsfest. Ta med dina anställda och/eller respektive för en oförglömlig kväll tillsammans med andra företagare från Härjedalen.

Eftermiddagen bjuder på spännande och inspirerande föreläsningar om ÖFK:S framgångssaga, Härjeåns 100 år och hur man sätter en plats på kartan.

Ta sedan gondolen upp till Toppstugan för mingel. Kvällen avslutas med en tre-rätters galamiddag med prisutdelningar och dans på hotell Funäsdalen.

Transport ordnas från Sveg, Vemdalen, Hede, Lofsdalen, Ytterhogdal och Lillhärdal.

Priset är 400 SEK exkl moms för busstransport, föreläsningar, underhållning samt 3-rätters galamiddag med prisutdelningar och dans. Dryckespaket säljes separat på plats. Betalning sker via faktura.


Anmälningstiden har gått ut.

Program:
13.30 – 16.30 Föreläsningar

16:30 – 18.00 Ta gondolen upp till Toppstugan och mingla med andra företagare.

18:30 – 23.00  3-rätters middag med prisutdelningar, musik med Dadson, mingel och dans på hotell Funäsdalen.

  • Årets företagare i Härjedalens kommun koras
  • Guldstjärnan – Årets serviceföretag och Årets serviceperson
  • Stiftelsen Sigrid Strands fond för kvinnliga uppfinnare


23:00 Avslut, bussar avgår


Gratis buss till kvällen från Funäsdalen, Hede, Sveg, och Vemdalen. Vid intresse anordnas transporter även från Lillhärdal och Ytterhogdal. Busstider mailas 3/10 till anmälda.

Föreläsare

Lasse Landin en av initiativtagarna till Östersunds FKs fantastiska fotbollsresa berättar om hur de arbetat med gruppdynamik, kultur och integration för att nå framgång. " Från tvåan ut i Europa"


Härjeåns nya koncern vd Cecilia Norberg gör ett kort avstamp i stolthet kring 100-årig historia och tradition, för att sedan lägga fokus på framtidens möjligheter och behov.


Simon Jaktlund, entreprenör, inspiratör och grundare av Surfbukten, ett gräsrotsinitiativ som förändrade en stads image. Han föreläser om vad vi kan åstadkomma tillsammans genom samarbeten. Modern plats innovation och platsmarknadsföring.


Lasse Landin

Lasse Landin

Cecilia Norberg

Cecilia Norberg

Simon Jaktlund

Simon jaktlund

Sidinformation

Sidan uppdaterad 2018-10-05 08.20
av Anna Elfqvist